dimarts, 22 d’abril del 2008

El veí

A dia de avui, en el moment que escric això, a aquesta tempestiva hora, si es clicka a la part superior de la pàgina, a allà on posa "next blog" o "bloc següent" o "blog siguiente" apareix això.

Una pàgina dedicada a cotxes Honda, un fenòmen simpàtic. Potser un comercial? No crec.

La pàgina es titula "Hondamentalist".Lo de "mentalist" no ho acabo d'entendre, potser és un Rappel dedicat a la marca Honda que prediu que el Simo arribarà a pujar l'Everest, o que l'estimable grup automovilístic treurà la locomoció neta? El meu anglès no ha aprofundit els racons del veïnatge internàutic.

Canta les excel·lències del Civic, cotxe, tot sigui dit de pas, que m'agrada molt. Pel que he llegit en els dos primers posts de l'amic hondanaire el cotxe: "it is a Jazz" expressió que com a escoltador d'aquesta música em solidaritza i em fa trempar, "
Secondly, it has a 5-speed automatic with paddle shifters" cosa que no acabo d'entendre, ..etcétera.

El fenòmen bloc té aquestes coses, et surt un anglosaxó fent fotos dels discs de fre d'un Civic i després un altre freak escriu en una llengua moribunda parlant d'un inetermezzo, o una ànima sensible grava com cau la pluja, amb el seu so -- sigui natural o emmarcat.

Des d'un barri perifèric de la capital d'un país impotent i odiat.

Demà Saint George, Manchester wait.

6 comentaris:

Guinauetenc ha dit...

Els veins canvien amb molta celeritat, si ara clickeu no sé el que sortirà. Fa un moment he mirat i no sé en quina llengua estava escrit el bloc veí.

Una de dos, o es creen molts blocs amb la qual cosa es va movent l'ordre o s'esborren molts i provoquen el mateix.

Supermanente ha dit...

Diria que quan es refereix a "it is a Jazz" parla del Honda Jazz, un altre model d'Honda, que, a mí, m'agrada força menys que el Civic.

Pel que fa a el canvi "it has a 5-speed automatic with paddle shifters" diria que fa referència a un canvi automatic de cinc relacions amb leves al volant. És a dir, que enlloc del tipic canvi de marxes, té un com els de formula 1, al darrere del volant.

Supermanente ha dit...

I ara mateix se m'acaba d'acudir que HONDAMENTALIST, podria ser una unió de HONDA i FUNDAMENTALIST.

És a dir, un fonamentalista d'Honda.

P.D. Porra pel Barça-Manchester 1-1

Guinauetenc ha dit...

Joer, et veig molt posat en el món del motor. Honda Jazz, canvi automàtic...

Jo també sóc pessimista, per mi serà la repetició del partit contra el mandril: 0-1.

Albert ha dit...

Molt encertats en el tema "Honda", fatal en la porra. Nois, ja ho deia aquell tan poc estimat... "Siempre negatifo, nunca positifo". I tenia raó.

Guinauetenc ha dit...

La situació no convidava a l'optimisme i tampoc ho fa de cara a Old Trafford.

Jo hagués acertat si no fos pel atontat del Cristiano Ronaldo.

Amics de pas