dimarts, 29 d’abril del 2008

Futbol: ja durava massa

No ha sigut cap sorpresa. La lógica s'ha complert, poca pasta per les apostes.

S'ha perdut un any . Tot s'ha de dir, al principi res ho feia pensar. Els noms eren correctes l'errada ha sigut no mantenir l'actitud. No critico al president per això, l'individu que l'increpa a Manchester és l'exemple del mal culer, la merda que ens llencem a nosaltres mateixos. L'actitud l'ha de mantenir l'entrenador, a pesar que ara al final ja posa els bons.

Entrenador nou, a ser possible un Mourinho o Scolari, i nou jugadors amb ganes.

Errades del president; parlar massa amb en Johann (no s'ha tret la sospita d'estar sota els seus consells), i haver-se separat del millor fitxador que s'ha tingut a can Barça. S'ha de confiar en la gent que en sap i en Rossell està demostrat que en sap, més que res perque també s'aconsellava de gent que en sap (diuen que els fitxatges de Ronnie, Deco i Marquez van ser consells de Scolari). Una llàstima perque ara toca fer un equip nou amb gent amb ganes i ja veurem que passa.

Encara que sigui per donar moral, que torni Rossell per fitxar!!!!

Des de la guineueta

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Tens tota la raó. Penso que encara que ens faci ràbia, perdre el partit ha estat el millor que podia passar. Si volem obrir portes, hem de tancar les antigues, si volem començar cicle hem de tenir clar que l'antic s'acabat. Necessitem un nou model d'equip, un reset i un ilusionar-nos una altra vegada . Penso que hauria de ser un entrenador que no tingués relació amb l'equip i comenci de nou.Tot i que em faria mal als ulls, m'agradaria que el Barça fes el passadís al Madrid i que passin la vergonya que es mereixen. Humilitat nois, humilitat. Rafa

Anònim ha dit...

Amics,
Estic en part d'acord amb vosaltres: el Laporta ho ha fet bé a l'inici, ha faltat actitud, necessitem un nou model.
Però us he de dir que al Barça li cal un altre entorn, que perfeccioni l'equip, en lloc d'anar en contra.
Li cal un altre entorn.
Li cal també un altre entrenador? No, sempre que tingui als jugadors de la seva part.
Li cal un altre president?
Per mi no, no és la solució.
Li calen nous jugadors?
Potser sí, però no es poden agafar nous ronaldinho's que als tres dies estaran, com diuen, enganxats a les drogues i a les orgies amb travestis.
Els ronaldo's i ronaldinho's han estat bones gallines dels ous d'or, però no ha de ser la tònica dels propers anys... en tot cas, que n'aprenguin!
Salutacions des d'Emili Roca, el vostre amic
Pedro

Anònim ha dit...

Laporta es un fill de puta, va prometre que tiraria de la manta i que el barça seria dels socis amb total transparència. Doncs una merda per tots nosaltres, perque que ha passat amb Ronaldinho? i amb Deco i amb marquez, quants diners es va endur el sr Burns (Gaspar), de que viu actualment el Sr Laporta?. El Cruif se'n podria anar a pendre pel cul, aquest figura que va fitxar a Korneiev, Escaich i un tal Jose Mari entre d' altres perque es pensava que el sistema era el que importava i que ens va col.locar el patata del seu fill en el primer equip ha de ser el conseller? I una merda ben grossa per ell. Al lloro Laporta al lloro que ni han molts que diuen que son barcelonistes i no ho son. Rosell president, i Mouriño entrenador i Ronie i Deco l'any que be.

El holigan de la Barceloneta i soci Nº 139705 que va a estar a Manchester fotense fins el cul de pintes.

Ara no diràs que no he escrit res

Guinauetenc ha dit...

Soci nº 139705, li agraeixo el seu estimable comentari.

Al loro! Que sembla que en Pep Guardiola pot ser l'entrenador, això no millora. Espero que no sigui veritat.

En quant a lo de Deco i companyia (no vull ni escriure el seu nom) a la "puta calle", que porten dos anys fotent-nos el pél.

Espero que tornis per aquesta contrada company.

Anònim ha dit...

Al lloro, només faltava el maricón del guardiola, no en teníem prou amb el sangrecannabis que es passa tot el dia con Lucy in the sky with diamonds, que ara el sangrehorxata gallo guardiola. Mocio de censura al camp nou igual que va fer el embaucador Laporta. Rosell tornarà per la porta gran.

Per cert podries escriure sobre els mails piramidals i els putos supersticiosos que els envien, que sapigues que fins que no facis un escrit de descarreg no et treuré de l' espam

bcntaholigan i soci 139705

Amics de pas