divendres, 25 d’abril del 2008

Un prodigi

Aquest èsser músic actuarà el proper 9 de Maig al Palau de la Música catalana, a les 21:00 hores.




Per a qui vegi el tio del "Don't worry be happy" o un negre fent sorollets amb la boca, dir que hi ha gent per a tot, sensibilitats molt diverses, el respecte que mai es perdi.

Aquest personatge és un prodigi per raons diverses. La tècnica vocal és d'una grandesa astral, tracta la veu com a un instrument més, la seva laringe i cordes vocals són un instrument de vent nou, amb una gama de timbres i sonoritats que cap altre instrument de la família té. Gràcies al seu virtuosisme arriba a fer-nos present diverses melodies alhora, i així ell sol omple l'escenari. I a més, per si no fos poc, és una ment musical privilegiada; ha tocat lo popular arribant a número 1 mundial al 88 i després s'ha dedicat a coses més cultes com dirigir a la filarmónica de Viena o fer diverses col·labracions amb immensos músics com són Chick Corea, Yo-Yo Ma, Ferenc Snétberger o Jaques Loussier.

A més el tio en els dos concerts que l'he vist sempre sorprén amb coses noves; fa sortir a ballar a la gent, s'acompanya d'un cor o, si es té sort, el dia anterior ha tocat el seu amic Chic Corea i el convida a fer un parell de temes, com el cas de la meva primera vegada d'escoltar-lo.


Per acabar dic que no he posat el video de "Blackbird" per no agoviar, per a qui li hagi agradat el teniu al tubo, al lateral de "related videos".

P.D. 1. Que consti que no tinc cap comissió per publicitat. I que els preus de les entrades són bésties.

P.D.2. Malgrat el que dic no han sigut els concerts on m'han fet més mal les mans d'aplaudir. Parlaré més endavant dels dos personatges que em van fer oblidar el dolor de mans.

Des de la guineueta

3 comentaris:

Guinauetenc ha dit...

El dia 9 cau en divendres i per suposat no vaig al futbol.

Lo de l'expectació per saber qui són els dos personatges que m'han fet fer mal a les mans de tant aplaudir, funciona? Ja veig que gràcies a aquesta argúcia les visites augmentaràn exponencialment.

OSKURO ha dit...

conto el dies esperant que arribi el moment de saber quins són aquests dos èssers..

Albert ha dit...

Molt bo! A veure si algun dia el podem veure "in live" i no al tubo. Aquest proper concert no podra ser...

Amics de pas