dimarts, 20 de maig del 2008

Paciència

Sort en tenim les ànimes que escrivim un bloc que la cosa no sigui remunerada públicament o ens hagin donat un premi per haver descobert la sopa d'all. És per això que sense haver llegit cinquanta llibres sobre el tema es pot escriure el següent, i no ens denunciïn per frau a les arques de l'estat.


La paciència; que dir-ne. El procés d'esforç més temps. I per molt d'esforç que hi posis ara la cosa demana temps. El procés, les coses no són instantànies. Això fa pensar en la part de realitat que necessita d'això, de saber esperar i perseverar. Sobretot les coses grans, les que engrandeixen l'esperit - si és que així volem anomenar-ho. Aprendre a ser diferents als altres, cultivar (en el sentit agrari i l'intel·lectual), entrenar , crear.

Paciència, perseverança, temps, objectiu; i l'ara que es desespera i té moments de defalliment. Com l'acumulació d'energia per a fer alguna cosa. Jo que sé? em dic. Les coses poden donar un gir en un instant infinitesimal i després dir que això ha succeït per altres series de causes i efectes. Altres vides, altres pensaments acumulats, altres energies que incideixen en el teu esforç i per tant en la teva paciència.

I costa tant esperar.

Des de la guineueta

3 comentaris:

Bcntaholigan ha dit...

paciència que es la mare de la ciència.

enganxa-ho al teu navegador http://xn--coos-hqa.tv/elreydelaalmeja/

Guinauetenc ha dit...

Gran pàgina; està de cony-a.

Albert ha dit...

Mai he pogut definir-me com a pacient o no. En general crec que ho soc, però de vegades cada segon es fa etern, i les presses i el neguit em desborden. I curiosament, com fes fútil es la situació, menys paciència tinc.

Amics de pas