divendres, 13 de juny del 2008

Carabasses

Quan aquest fruit insípid i de color cridaner, la carabassa, es rep a canvi d'una declaració d'intencions és un cop dur. No és agradable saber que t'has equivocat i que la planteta que has anat veient créixer té com a fruit això. Seré clar, la planteta és un enamorament que en aquest cas ha anat creixent lentament, amb converses intranscendents, sense que ella donés motius per regar-la. Potser la llavor era dolenta, o sigui la meva capacitat d'agradar; massa temps perdut de mi mateix. Potser. I els posts anteriors ja preveien l'abisme.

Massa temps equivocat en tot un seguit de coses que seria llarg explicar, poc a poc aniré descobrint-les, espero. Perquè trio la persona que no correspon el sentiment, on és l'error?

I, almenys per part meva, veig que no hi ha res que consoli, no hi ha res que ningú et pugui dir, no hi ha res pel buit que es produeix. Només el temps que ho arrasa tot, o la existència d'una màquina màgica com la que surt a "Eternal sunshine of spotless mind" (traduïda amb l'habitual mediocritat "Olvídate de mi")
. Impossible meditar quatre minuts, la respiració abdominal és insuficient, la sensació de pressió al pit, la gana, la son, tot s'altera. Seria fàcil, molt fàcil, buscar refugi en les drogues , tan les legals com les il·legals. De fet fa poc van aparèixer sense demanar-les. Veig el túnel i no m'hi vull apropar. Tranquils.

El patiment no l'alleuja res, ni escriure aquestes línies, ni la descripció d'allò que més m'agrada d'ella, que és una cosa fastigosament cursi; el seu somriure. L'angle correcte dels llavis , les dents blanques mostrades amb discreció, les arruguetes ben posades a les vores, amb gràcia, junt amb la mirada blava i divertida. Un somriure que omple l'espai circumdant, que encomana bondat. Un somriure que m'agradaria tornar a veure i que durant un temps m'he n'hauré d'oblidar, per netejar el desig irresponsable.

Després hi ha el típic pensament de desamor; tot això que sento en cap moment s'ha projectat ( encara que com a mínim l'he expressat), la sensació de petitesa (amb la connexió freudiana genital), de desempar, soledat,el sentir-se l'aneguet lleig. I el retret al desgraciat de'n Paulo Coelho, allò de quan una cosa és desitja amb totes les forces l'univers es confabula perquè s'aconsegueixi. I la desafortunada contestació seria que no l'he desitjat amb prou força, un motiu més per sentir-me desgraciat, no sé ni desitjar. No és estrany que s'hagi fet multimilionari dient mentides tan boniques a ments incautes com la meva i d'altres.

També hi ha l'incapacitat de plorar obrint comportes, deixant que tota la tristesa acumulada en tots aquests anys de fracassos marxi. N'hi ha massa perquè surti amb unes ploreres qualsevol.

Per a rissar més el rínxol hi ha a més pensaments tipus; és massa dona per mi, l'hagués fet infeliç millor així, o la puta mala sort de recordar-li l'ex (cosa, aquesta última, d'una fatalitat surrealista).

El que queda és la resignació i la digestió d'un fruit cruel. Aquesta part de la vida desfasada, desequilibrada i amarga.

Ja ho sé per una altra vegada ( i l'"altra" fa molt mal), no trencar-me el cor jo mateix d'aquesta manera tan absurda.


Des del cor.

14 comentaris:

Guinauetenc ha dit...

Sempre m'ha semblat cursi això de parlar dels ulls, el somriure i coses així. Sempre he sigut de cul, pits i conys, però quan estàs així surt la nena adolescent.

Guinauetenc ha dit...

Aaaah! I allunyo a deu mil quilòmetres d'aquí la puta cançó de l'Alanis, és indecent.

Supermanente ha dit...

Estic gairebé segur que, encara que el resultat no hagi estat el desitjable, t'has tret un bon pes de sobre.

I en tot cas, al donar aquest pas, ja no tindràs la possibilitat d'enganyar-te a tu mateix.

Finalment diré que, recordant un anterior post recomenaria, humilment,que et guardis quelcom per tu.

P.D. Una bona sessió esgotadora de futbol, millor que qualsevol droga.

Albert ha dit...

No puc afegir res nou al que ja ha dit Supermanente.

OSKURO ha dit...

Només em ve la cap una frase; ole tus güevos Guineueta!, que traduït vindria a ser que has sigut prou valent, prou fort, prou responsable, prou conscient et. et. et. com per oferir explícitament al món (en aquest cas a la dona estimada)tot el que estaves disposat a donar, qui no s'exposa no rep.

Jo no ho hauria fet així(si vols ja t'explicaré les estratègies que jo hauria fet servir), però t'admiro per la valentia y crec que has fet bé en no guardar res (ho sento Supermamente i terrassa, ¿no serà que us ha fet vergonya veure exposada sense censures tanta humana realitat?..:p). Jo ja ho dic, veure't llençar-te sense paracaigudes m'ha fet posar vermella com feia temps i m'ha agradat, així que ben segur que la persona de qui parles en aquest post com a mínim s'haurà sentit afalagada.. aquestes coses no passen cada dia!. Així que sense res més a dir, guineueta, endavant!, després d'això tot el camí vindrà rodat..

Supermanente ha dit...

Oskuro, només volia precisar que la raó per recomenar que es guardi quelcom per ell, només es referia al seu comentari: "poc a poc aniré descobrint-les"...

És a dir, no que es guardi el que ha escrit, sino el que resta per explicar.

En tot cas, per sino havia quedat clar en el meu anterior comentari, crec que ha fet molt ben fet (m'afegeixo al "olé tus huevos"), de dir-li a la persona estimada, mirant-la als ulls, el que sentia, per molt que intuís que el resultat no seria el desitjat.

OSKURO ha dit...

ahh, ¿potser et referies a que ara ja està tot dit i que no cal afegir res més perque seria donar més voltes al mateix?, en aquest cas potser sí que tens raó..

Anònim ha dit...

Lo mejor en engancharse al PNL:
..."Con las calabazas que te den en la vida lo que hay que hacer es cabello de angel, sigue confiando en que no todo nos acerca al sí, y que todo fracaso es un peldaño más en la escalera que nos conduce al éxito..."
"...cree en ti y el mundo creerá en ti. Recuerda que la vida nos trata según nos tratamos a nosotros..."
"...sólo un joyero tiene la capacidad de reconocer a una piedra preciosa..." (Rosetta Forner) y la verdad es que joyeros no hay muchos!!! (añado yo)
"...No siempre aquello que queremos es lo mejor para nosotros, el universo puede tener preparado alguna sorpresa mejor. Y tenemos que asumir que sucederá sólo aquello que es mejor para uno, no importando lo que sea..."
ánimo!!
OLGA

Guinauetenc ha dit...

Gràcies per comentar i benvinguda a aquest petit espai de món cibernètic, Olga. Als altres no cal repetir-us-ho, ja ho sabeu.

Del que dius hi ha una cosa que costa d'entendre, el fragment "sigue confiando en que no todo nos acerca al sí". S'ha de seguir confiant en un mateix a pesar que hi hagi coses que ens allunyen del si, interpreto. Encara que el sentit de la frase pot ser copsat com a que es segueixi confiant en la negació.

Ah! i sento profundament, supermanente, que no li vaig poder dir mirant-la als ulls, com hauria fet un tio amb confiança, va ser per teléfon, podria dir diferents excuses per exculpar-me però la veritat és que sóc covard, o sigui que allò del "ole tus huevos" no és tant ole i més mis huevos.

Anònim ha dit...

Potser manca una coma, el sentit és segueix confiant malgrat el fracàs, és com dir, no hi han experiències ni bones ni dolentes , totes serveixen per modificar quelcom dintre nostre, per evolucionar, per enriquir-nos.

Supermanente ha dit...

Aclariment per Oskuro: Volia dir que la resta entra en el terreny privat de les dues persones que han intervingut i nosaltres no tenim perquè "anar descobrint-les".

OSKURO ha dit...

ahh, doncs estic d'acord,jo ho mantindria en la intimitat, inclús si m'apures pot quedar reservat a un mateix, (sense necesitat de comunicar-ho a "l'estimat/ada"), son aquelles joies inconfesables que tots hem portat o portem a dins, en secret..

Bcntaholigan ha dit...

És questio de probabilitats, quant tires una moneda, pot que surti 37 vegades creu, pero al final sortirà cara, encara que el monitor del teu gimnàs el de la gran cigala segur que estaría encantat de tirarte l' alé al clatell mentres mossegues el pircing de l' altre. Estic d' acord amb supermanente no cal explicar-ho tot, nomès el més escabrós.
Visca el Barça

bcntaholigan desde Elx per De la guineueta a Terrassa pasant per Can tunis

... des del Far ha dit...

Són coses que passen, però si sempre vas amb el no per davant, rebràs un NO.

Qui no arrisca no pisca, ha estat un gran pas per ... de la Guinaueta, i espero no pari de fer-ne més.

Segur que hi haurà algú apreciant aquest gestos.

I si més no, l'experiència és un grau.

Un només tem perdre el que estima i només perd el que tem estimar.

Fins aviat

Amics de pas