dijous, 26 de juny del 2008

Grans escenes del cinema.

Postejo un vídeo d'una escena de "El bueno, el feo y el malo" (Il buono, il brutto, il cattivo - 1966) que sempre m'ha agradat per la serva força. Es pot discutir de si es una bona pel•lícula, o fins i tot de si ho eren alguns dels mes famosos films de l’espagueti western, però, per a mi aquesta escena transmet el que ha de transmetre sense ni una sola paraula, només amb el geni de Sergio Leone i Ennio Morricone. El protagonista, Eli Wallach (el feo), busca la tomba d'Arch Stanton on sembla ser que l'espera un bon grapat de dòlars.



Aquesta es una prèvia que forma part d'un nou projecte que tinc en marxa: la creació d'un bloc específic per aquest tema, les grans escenes del cinema. Estareu informats.

Des de Terrassa

14 comentaris:

Supermanente ha dit...

Ja podràs amb dos blogs alhora?

Albert ha dit...

Home... evidentment no tindrà un post diari. També hi ha la possibilitat de tindre col·laboradors.

Guinauetenc ha dit...

Ahi ahi!! fent proselitisme, imprescindible el domini del vob sub.
En tinc una de tonta pero curiosa, que són els millors moments interpretatius de la carrera de Brad Pitt, el fumeta d'Amor a quemarropa. Si fas el bloc el poso allà o es podria fer un post aquí.

Albert ha dit...

Fica'l aqui si vols, i despres ja el posaras a l'altre. Estic fent proves amb el VirtualDub i amb el Nero Vision. El que he penjat l'he fet amb el Movie Maker de Windows, i la qualitat no es gaire bona.

Supermanente ha dit...

Una pregunta: Tots aquests programes son originals, no? ;)

Albert ha dit...

Jajajaja! Doncs mira, el Movie Maker ve amb el Windows, o sigui que depen de si tens el Windows legal, o no. El VirtualDub es gratuït. El Nero Vision ve amb el Nero, o sigui que també depen de si tens el Nero pirata o no.

Guinauetenc ha dit...

El virtualdub el sé fer anar, o això penso. A veure si poso en Pitt.

Bcntaholigan ha dit...

Apuntat aquesta, en el silencio de los corderos, un pres que esta el amteix corredor que el Dr. Lecter li llença a la cara de Jodie Foster las lefas de una palla que s' ha fet i agrega: Desde aqui huelo tu coño, per mi una de les millors escenes de la historia del cine. Si ens fixem en frases també esta bé el: dejemos de chuparnos las pollas del Sr. Gris a reservoir dogs.

Albert ha dit...

Apuntades.

Guinauetenc ha dit...

El virtual és una mica fotut. He retallat l'escena d'Amor a quemarropa i l'audio surt desincronitzat. Ha sigut la primera intentona.

Guinauetenc ha dit...

Lo de "chuparnos las pollas" és a Pulp Fiction, neeeng.

Supermanente ha dit...

I a més crec que es deia Sr. Lobo...

L'escena d'amor a quemarropa, imagino que será la de Dennis Hopper parlant amb en Cristopher Walken abans de que el pelin, no?

Per altra banda, encara que sigui molt sobada, no podria faltar l'escena final de Blade Runner: ".... y todos esos momentos se perderan en el tiempo como lágrimas bajo la lluvia".

També diria que pot estar el final de la peli Los Muertos (Dublineses).

En un altre to completament diferent, proposo l'escena de Algo pasa con Mary, en la que utilitza semen com a fixador...

Albert ha dit...

La de blade runner, per sobada que estigui, no pot faltar.

Guinauetenc ha dit...

No, no, no, és el Brad Pitt fent de fumeta davant de quatre matons i diu allò de "quereis darle al pulmón". La millor interpretació del sex simbol.

Amics de pas